Natasja Poels solo

Trots op jou

De liefde voor haar zusje heeft zangeres Natasja de debuutsingle 'Trots Op Jou' opgeleverd. Zij zong het nummer - oorspronkelijk van Wesley Bronkhorst - als eerbetoon tijdens de opening van de nieuwe bruidsmodezaak van zus Ramona.

De solocarrière van Natasja Poels

“Jarenlang heb ik imitaties gezongen. Nu kwam, oog in oog met mijn zus, de zang recht uit mijn hart en bam, het sloeg aan!”, zegt Natasja. “Alsof in één keer alles klopte. Eerlijk en oprecht zijn naar je publiek, dat vind ik het belangrijkst in dit vak.” Als meisje van vijf gaf ze al een mini-concert op de kleuterschool en zeven jaar later grossierde ze tijdens talentenjachten in prijzen met haar vertolking van Nicole’s ‘Ein Bischen Frieden’.  

Ze zong in bandjes als Fancy, Courage, Bad Habit en Santa Rosa en ging later solo als Natasja. In Duitsland wordt ze inmiddels gezien als ‘Die Holländische Helene Fischer’.  In Nederland werd ze verkozen tot de beste vertolkster van het Helene Fischer-repertoire. Tussen de optredens door werkt ze in de bruidswinkel van Ramona, met wie zo ook haar eigen jurken ontwerpt. Die combinatie werkt perfect, constateert de Brabantse zangeres. “Vrouwen die een trouwjurk nodig hebben, willen vaak ook muziek op hun bruiloft en dan zijn ze bij mij meteen aan het goede adres.”

De ideale artiest voor uw evenement!

Natasja heeft veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning en het samenstellen van het repertoire. Ze zingt altijd 100% live en beschikt over een eigen geluidstechnicus.

Natasja is behalve een voortreffelijk vocaliste met een hartelijke persoonlijkheid, ook nog eens een vrouw met klasse en uitstraling.

Video

Boekings details

Natasja Poels solo boeken?

vul onderstaande formulier in

Recensie