Natasja & Edwin

nederlands zangduo van wereldklasse

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak bundelen hun krachten als duo. De liefde voor muziek en voor elkaar brachten Natasje Poels & Edwin van Hoevelaak bij elkaar.

Uit liefde voor elkaar

Door hun drukke agenda’s kwam het er niet van om samen muziek op te nemen. Maar tijdens de lockdowns ging het duo live-concerten streamen. Dit werd een groot succes. Natasja Poels is al jaren bekend als beste Helène Fischer Tribute van Nederland en heeft prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op Jou”. Edwin van Hoevelaak scoorde als succesvolle producer nummer 1 hits met o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes jr.

Het zangduo Natasja & Edwin is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische showbizz en werkten samen met de Marcel Fisserband aan hun duet album getiteld: “Golden Memories” dat onlangs is verschenen.

 

Golden memories, de mooiste vergeten duetten

“Lost In Love” was de eerste van een serie ‘vergeten’ duetten die Natasja & Edwin opnamen. Alle duetten die het duo zal uitbrengen, verdienen het om opnieuw onder de aandacht van het publiek te komen. Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden volgens het zangduo.

 

“You Don’t Have To Say You Love Me” is de tweede uit de serie duetten die Natasja & Edwin uitbrachten.  Daarna ziet het prachtige duet “I Should Have Followed You Home” het levenslicht. De tekst gaat over twee geliefden die elkaar uit het oog verloren zijn maar in hart en gedachten altijd bij elkaar zijn gebleven. Na jaren zien ze elkaar weer, de liefde bloeit op en ze realiseren zich, ik had je toen nooit moeten laten gaan. Bijzonder detail: het is Natasja & Edwin ook overkomen en juist daarom sprak de tekst hen zo aan en kwam deze prachtige single tot stand.

 

Natasja en Edwin brengen hoogstaand entertainment en zijn de ideale artiesten voor uw zakelijke evenement, theater, diner show of privéfeest.

Video

Boekings details

Natasja & Edwin boeken?

Vul onderstaande formulier in

Recensie