Helene Fischer Tribute by natasja

Atemlos durch die hits

Kun je niet wachten om Helene Fischer live te zien? Natasja Poels is de officiële winnaar van de Best Helene Fischer Tribute in Nederland! Ze zingt Helene Fischer's meest populaire liedjes en neemt je mee op een magische reis door Helene Fischer's discografie. Haar optredens zijn zo goed dat je misschien denkt dat Helene Fischer zelf als verrassingsgast zal verschijnen. Je kunt meezingen, dansen of gewoon achterover leunen en genieten van de magie van Natasja's tribute.

Een tribute aan Helene Fischer om nooit te vergeten

Natasja Poels is zo’n artiest die je niet snel zult vergeten. Haar sensationele optredens zijn een ware traktatie voor de zintuigen. Haar energieke shows van een spannend half uur zijn een waar spektakel om te zien. Ze is een meester in het presenteren van de grootste hits van Duitsland’s Schlagerkönigin, Helene Fischer. Keer op keer zorgt ze ervoor dat het publiek zich volledig ondergedompeld voelt in de magie van de muziek.

Ervaring en betrokken

Deze blonde schoonheid heeft jarenlange ervaring op het podium en weet hoe ze haar publiek kan inpakken. Haar verbluffende outfits en gouden stem zijn ongetwijfeld een van de hoogtepunten van haar optredens. De gepassioneerde interactie met het publiek laat een blijvende indruk achter. Na afloop van elke show neemt Natasja de tijd om haar fans te ontmoeten en een “échte” handtekening te geven. Dit bewijst dat ze niet alleen een geweldige artiest is, maar ook een zeer betrokken persoon.

Als Helene Fischer zelf weet Natasja als geen ander hoe belangrijk het is om verbinding te maken met het publiek en hun de beste ervaring te bieden. Ze zingt altijd 100% live en heeft haar eigen geluidstechnicus om de best mogelijke audio te garanderen. Natasja heeft veel tijd en energie gestoken in het perfectioneren van zowel haar uiterlijk als repertoire. De nummers die ze heeft geselecteerd, komen akelig dicht bij het origineel. Boek haar nu voor een onvergetelijke show en laat je betoveren door haar talent!

En mocht je bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer-covers worden gebracht? Maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers: Tausendmal Belogen, Kufsteinlied en Ein Festival der Liebe bijvoorbeeld.

Video

Boekings details

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken?

Vul onderstaande formulier in

Recensie