Helene Fischer Tribute by natasja

Atemlos durch die hits

Geniet ‘Atemlos’ van een optreden van Helene Fischer met dé Helene Fischer Tribute door Natasja. In een set van een half uur brengt Natasja de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Achterbahn, Regenbogenfarben, Null auf hunder, Immer Wieder en vele andere meezingers.

De beste Helene Fischer tribute van Nederland

Helene Fischer Tribute by Natasja beschikt over jarenlange podiumervaring, als klein meisje zong ze al in Duitsland en schlager zit in haarbloed. Met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek. Haar performance is niet onopgemerkt gebleven, ze werd zelfs door Eva Jinek aan tafel gevraagd om te praten over het fenomeen Helene Fischer en live te zingen voor een miljoenenpubliek op de Nederlandse Tv. Natasja is met stip de beste Helene Fischer Tribute van Nederland. 

Ook andere bekende Duitse meezingers

En mocht u bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer covers worden gebracht; maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers; van Tausendmal Belogen, Ein Festival der Liebe, Du en vele andere voor iedereen bekende Duitsche Schlagers, dit alles om een topoptreden neer te zetten voor al uw gasten!

Een optreden van Natasja is altijd GeSchlagt !

Video

Boekings details

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken?

Vul onderstaande formulier in

Recensie