Biografie Natasja

 

Vanaf zeer jonge leeftijd was Natasja zich al bewust van haar taak op deze aardbol.....

"met haar zang en entertainment ontroering en gezelligheid brengen"

Dat heeft haar door al die jaren heen tot een krachtig, passioneel zangeres gemaakt. Natasja is behalve een voortreffelijk zangeres, een gezellige en hartelijke persoonlijkheid, die altijd nauw verbonden is met haar publiek. 

Met haar jarenlange ervaring in bands, waaronder Hollywood Boulevard, Santa Rosa, Bad Habit etc.. Heeft zij ook projecten gedaan voor diverse studio's, als backingvocal.

Natasja heeft nu al geruime tijd de weg ingeslagen als Soliste. Met haar One Woman Band ( begeleiding met keyboard, eigen licht en geluidsinstallatie) verzorgt ze nu avondvullende programma's op elk gewenst feest. te allen tijden speelt zij in op de wensen van haar opdrachtgever en haar publiek. Haar repertoire is ongekend groot, voor elk wat wills!

Sinds haar deelname aan de TV programma's "in de huid van", en "The Winner Takes iT All" .....waarin Natasja beide programma's onze geweldige Anouk vertolkte, mag zij zich (Beide programma's gewonnen van 3000 Anouk- imitators) met recht de beste Anouk-sound-alike van Nederland noemen!!

Wilt u misschien graag een speciale act? Natasja kan voor u een optreden van een half uur verzorgen als Liesl von Possenhofen. Gekleed in dirndl jurk met blonde vlechten, zet zij de zaal op z'n kop bij uw feest, oktoberfest of schlagerparty!!

Daarnaast verzorgt Natasja met volle overgave uw huwelijksceremonie, huwelijksmis, of de uitvaart van uw naasten. 

Kortom zij heeft alles in huis om aan de muzikale wensen van elke opdrachtgever te voldoen. 

Bij interesse aarzel niet te lang en informeer snel via het contactformulier ! 

Uw feest is pas compleet met Natasja !!!